Coronaviruset påverkar nu även Renju – 2020 Turnering ställs in

De senaste veckorna har coronaviruset, COVID-19, påverkat många människor över hela världen. Nu har detta dessvärre kommit till vår värld av Renju. https://www.renju.net/ informerar om att nu Team World championship 2020 ställs in, vilket är oerhört tråkigt även om vi så klart förstår att säkerheten alltid får gå först.

Många sporter påverkas av coronaviruset – över hela världen

Det är även större evenemang än Renju Team World Championship 2020 som hotas pga av COVID-19. Det talas read om att OS 2020 är hotat om inte viruset lugnar sig. Vi har även sett en mängd antal fotbollsmatcher och annat bli inställda och på andra sätt påverkade av coronoaviruset.

Italiensk fotboll mest påverkad än så länge

Efter det stora utbrottet i de Italienska alperna är Italien kanske det land, näst efter Kina, som påverkats mest. Detta har inneburit att många italienska fotbollsmatcher har blivit inställda över hala landet. På Serieanalysis.com håller vi oss uppdaterade kring allt som sker i stövellandet och hur utvecklingen går. Sandro Tonali i Juventus är en av de spelare som talat om detta och tillsammans med sina klubbkamrater väljer att stå över för att inte riskera att viruset fortsätter att spridas.

Andra nyheter om Renju – Ryska turneringen avslutades precis

Det är inte bara tråkiga nyheter vi har att delge dock. Nyligen avslutades Ryska Turneringen 2020. Detta var den tjugoåttonde turneringen i rad och sexton spelare kom till slutspelet. De flesta av spelarna som kom till finalen är från Moskva och själva finalen spelades i staden Yaroslavl. Till slut vann Konstantin Nikonov över Epifanov. Trea blev Vanya Danilin. Så, ryssarna vågar trotsa 2000-talets farligaste virus vilket ändå gläder oss mycket.